mandag 31. mai 2010

Taynikma legenden om Gekko


Denne boka er skrevet av Merlin P.Mann og illustrert av Jan Kjær

Den er i en serie som heter Taynikma,det er 6 andre bøker som har er før boka.
Denne boka handler om en person som heter Gekko.Han har en mørk fremmtid som denne boka skal fortelle om.Han var også sjefen over skyggeklanen som ble borte.
Gekko driver å hjelper en kongelig prins og en prinssese fra de onde personene som vil ta dem.
Prinsen heter Nagi og prinssesen heter Nyi.

De skulle gå fra de slemme og kom til et sted som de kunne hvile, så kom det noen ninjaer inn og ville ta dem. Prinssesen ble sint på Gekko fordi han hjalp dem med å ta broren min.Karkas var sjefen til Gekko.Karkas skulle ta dem så gjorde prinsen en formel på tiaraen så kom Karkas og tok en kniv og drepte hun Gekko gikk fra plassen og rømte langt fra stede der han var. Så møtte han igjen Karkas. Han sa at Gekko måtte finne tiaraen til prinsessen. Og Gekko måtte gjøre det.Han gikk til bake for å finne tiaraen så hørte han en stemme det var prinsessesom kom foran ansiktet hans.Hun var et spøkelse

Da fant de tiaraen, men det var vakter der. Gekko måtte gå og ta den,men prinssesen lot han ikke og hjalp vaktene. Da plutselig levde hun igjen og så kom Karkas og tok tiaraen.Karkas gikk fra stedet fort og Gekko tok prinsessen fort og fulgte etter han. De kom til kongerike til prinsen og prinsessen. Da så de Karkas og tok tiaraen fra han og prinsessen tok en kniv og drepte han.Da så kom det et skimt som lyste det var en ting som kom nærmere det var noe stort.

Jeg anbefaler boka for de den er spennende og har mange action sener der det er magi og skumle ting å som skjer med personene i boka.

Laget av Hieu som er 12 år.



14 kommentarer: