mandag 31. mai 2010

Kurt koker hodet


Forfatter: Erlend Loe
Illustrasjon: Kim Hiorthøy

Erlend Loe har skrevet andre bøker som kurt blir grusom 1995 og kurt 2001
Denne boka handler litt om kjærlighet, om vennskap, triksing med truck, ørlite om bæsj og en hel del om leverpostei. Kurt er en man som er verdens beste truck sjåfør og han jobber på en kai.
Han har en kone som heter Anne-Lise og en sønn som heter Bud. En dag kom en man som ville kjøpe kaia til Gunnar men Gunnar sin kai var ikke til salgs. Siden Gunnar nektet å selge kaia si måtte mannen lage sin egen kai og det viser seg at mannens kai er mye bedre en Gunnar sin derfor blir det en liten konkurranse og Gunnars kai får mindre jobb. Det er slik at den kaia kongen kom til var best. På kaia til Gunnar var det noen som ikke skulle være der. Det var noen som hadde rømt fra det landet de kom fra av forskjellige grunner. Disse menneskene bor inni en konteiner.

Jeg liker denne boka fordi den er spennende og morsom. Jeg syntes den er morsom fordi de som er med i boka er litt morsomme men boka er ogaå litt trist. Denne boka gir deg en nysgjerrig følelse. PS: Hvis du vil vite mer om denne boka for du lese den selv.

Melinda

12 kommentarer: