mandag 31. mai 2010

Løpet er Kjørt!


Tittel: Løpet er Kjørt!
Forfatter: Aurstad og Westberg.
Utgivelsesår: 2007

Tuve og hennes foreldre skal på familietur til Bergen. Simen har lyst til å være med dem. Han er naboen deres. Etter å ha kjørt i fem timer ble Tuva lei av å sitte i bilen fordi hun ville spise mat. Så kom det nyheter på radioen at det er to menn som har ranet banken og løpt med penger mot Notodden. Så stoppet de på en kro og skulle spise. Der så Tuva to rare mennesker. Hun tenkte at det er de som kan være bankranere, men på radioen sa de at det var to menn, og de rare menneskene er en dame med masse sminke på og han andre er en skummel mann. Hun tok med simen utenfor bilen. De gikk for å se på den bilen de rare menneskene kom i. Simen noterer bilnummeret til bilen. Plutselig kom de rare menneskene og holdt Tuva og Simen. Tuva ble redd og tenkte inni seg hva skal jeg gjøre. vi bare noterer bilnummer til folk på rad, det er ikke en dum hobby. Mannen sa ”hold dere unna bilen, skjønner dere det?” Rett etter det kjørte Tuva og dem videre.... Men de møtte begge rare menneskene igjen!!!

Jeg syns at det er en spennende bok og anbefaler den for de som liker å lese spennende bøker. Den handler om mysterier og stjeling. Så er det noen som finner det ut hvem det er og de får straffen sin etter å ha blitt tatt.
Hvis man opplever det kan man være litt redd. Når man leser denne boka klarer man da å tenke hvordan det ser ut, hva slags følelser du får og hvordan man opplever det. Laget av Mariyam..

17 kommentarer:

  1. Fiin bloog :D <3 !! Fra Erika .. "! ^^

    SvarSlett
  2. Dette virket som en spennende bok. Fint!
    Eva

    SvarSlett
  3. takker til tara og ayaan
    fra Mariyam

    SvarSlett
  4. Fiiin Blogg ! du som sier at jeg elsker bøøker :) <3 men uansett den boka er også spennende !

    Hilsen Nora <3 Bestisz!

    SvarSlett
  5. hehe takk nora

    fra mariyam

    SvarSlett
  6. ......._____
    ..._7_/.....\___
    ...1___@_____@__1
    Dette var en fin blogg!

    David

    SvarSlett
  7. Fin blogg Mariyam. Denne boka høres spennende ut.
    Aisha

    SvarSlett